dijous, 25 de juliol de 2013

El moviment estudiantil valencià organitza una trobada per defensar l'educació pública

Les organitzacions estudiantils del País Valencià pretenen enllaçar les lluites en defensa de l’educació pública per tal de fer front als continus atacs que pateix l’ensenyament en aquest context de crisi econòmica. I per això, el Front d’Estudiants del País Valencià organitzarà la seua II Trobada els propers dies 3 i 4 d’agost al barri de València de Benimaclet amb l’objectiu de consolidar una organització capaç de defensar els interessos dels estudiants valencians.

Baix el lema “Enllaçant lluites, construint resistències”, el Front d’Estudiants del País Valencià tractarà de fer convergir les reivindicacions i les lluites de tots els territoris del país valencià. Per això, a banda de les organitzacions ja integrants del FEPV, s’han convidat a totes aquelles associacions que d’una o d’altra manera tinguen com a finalitat denunciar les polítiques que desmantellen l’educació pública i lluiten per defensar els interessos dels estudiants mitjançant tots els mecanismes possibles.

La trobada consistirà en una sèrie de debats sobre les últimes agressions a l’ensenyament públic, com són la LOMQE i l'’Estratègia Universitat 2015. Però sobre tot, aquesta trobada té l’obectiu de consolidar el FEPV com l’organització capaç d’aglutinar al moviment estudiantil valencià, per dotar-lo d’una estructura capaç de resistir els atacs a l’educació que al País Valencià són especialment violents, així com coordinar la lluita amb els moviments estudiantils de la resta de l’estat.

Cap comentari:

Publica un comentari