diumenge, 17 d’abril del 2011

Presentació de Textos antisionistas a càrrec d'Agustín Velloso, autor del llibre


Demà, dilluns dia 18 d'abril, el Sindicat d'Estudiants Acontracorrent-UJI presenta el llibre Textos antisionistas (La Caida, 2011). La presentació del llibre, que anirà a càrrec de l'autor –l'activista propalestí, defensor dels drets humans, col·laborador habitual de mitjans alternatius com ara Rebelión, escriptor i professor de la UNED, Agustín Velloso–, tindrà lloc a la Sala de Graus de la Facultat de Ciències Humanes i Socials a les 12:00 hores.

Resta dir, que per al Sindicat és motiu d'orgull i satisfacció poder comptar amb la presència d'Agustín Velloso en la presentació del seu darrer llibre, Textos antisionistas: un interessant recull d'escrits de denúncia de la situació d'apartheid que sofreix el poble palestí a causa de l'ocupació israeliana dels seus territoris; així com de denúncia de la propaganda sionista que invaeix els grans mitjans occidentals de desinformació massiva.

Per últim, des del Sindicat volem aprofitar aquesta darrera entrada per convidar els estudiants i les estudiantes de l'UJI a assistir i participar en la presentació del llibre Textos antisionistas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada