dilluns, 10 de febrer del 2014

"O ELLS, O NOSALTRES! I TU QUIN BÀNDOL ESCOLLIRÀS?"

Aquest dimecres, dia 12 de febrer, els i les companyes del Sindicat d'Estudiants Acontracorrent Castelló presentarem la nostra campanya permanent per al curs 2013/2014. L'acte de presentació tindrà lloc a les 17:00 hores al rebedor de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques, en la xerrada "Defensa el rector Climent la universitat pública?"

Ens troben en una situació d'emergència social davant els intents de privatització i desmantellament de la universitat pública. Privatització de la que el rector Vicent Climent i el seu equip rectoral son còmplices, permetent que les empreses privades agafen força a la universitat i reprimint a aquells que lluitem per tal d'aconseguir una educació pública i de qualitat. 

Perquè tenim molt clar que tots els drets que gaudim es van aconseguir lluitant i cooperant juntes! Perquè els temps de contemplacions s'han acabat!

Pas a pas, amb suor, picant pedra a contracorrent, sense por, estudiantes i treballadores al carrer està la veritat, contra el poder i el govern dels mercats!

I TU QUIN BÀNDOL ESCOLLIRÀS? 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada