dimecres, 10 de desembre del 2014

Presentació de La Directa en Castelló


El divendres vinent 12 de desembre presentarem a Castelló de la Plana el mitjà de comunicació La Directa (la web directa.cat i el quinzenal en paper). L'objectiu de les dues presentacions que realitzarem serà donar a conéixer el projecte en la ciutat per a ampliar la nostra xarxa de col·laboradors en la zona i augmentar la cobertura territorial.

La Directa és un mitjà de comunicació en català d'actualitat, investigació, debat i anàlisi; amb vocació d'independència i desig de complir la funció social de denúncia dels abusos i les injustícies. Des de 2006, la Directa arriba a més de 1500 subscriptores del territori catalano-parlant. Entenem la informació com una eina de transformació social: apostem por un finançament basat en els subscriptors, i apostem per un model de gestió horitzontal.

Els dos actes comptaran amb la participació del periodista d'investigació Jesús Rodríguez, co-coordinador de la secció “Al Peu del Canó”, qui va denunciar insistentment l'ús de bales de goma per part dels antiavalots, fins que van ser prohibides el 6 d'abril de 2014.

Les presentacions tindran lloc el divendres 12 de desembre: a les 12 h es realitzarà un acte a l'aula 1009 de la Universitat Jaume I, dirigit als estudiants de comunicació; i a les 19 h es desenvoluparà en el Casal Popular de Castelló (Carrer Amunt 167), dirigit als moviments socials de la ciutat.

1 comentari:

  1. Molt bona iniciativa. Tot el que sigui difondre la comunicació en català es perfecte.
    Ens passarem per La Directa!

    ResponElimina