dilluns, 24 d’octubre del 2011

Comença a forjar-se la unitat d'acció de l'estudiantat de la Jaume I contra el desmantellament de la Universitat Pública


Qui som?
El Front d'Estudiants per la Universitat Pública naix de la voluntat de l'estudiantat de la Universitat Jaume I d'unir-nos per construir un veritable ensenyament públic, on siguen els criteris acadèmics els que primen, i no els mercantilitzadors. Aquesta iniciativa ha sigut impulsada pel Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) i el Sindicat d'Estudiants Acontracorrent-UJI. Es tracta d'articular una resposta estudiantil forta i cohesionada davant la feble situació del moviment estudiantil a la nostra universitat. 

Què volem?
Volem, des de la unitat dels estudiants de la Jaume I, vertebrar una proposta per la Universitat Pública, bastint un moviment d'oposició front a l'Estratègia Universitat 2015, que és la principal amenaça avui en dia. Entre altres conseqüències, els estudiants estem patint ja: la pujada de les taxes, les classes massificades, la impossibilitat de compaginar estudi i treball o el descens en la qualitat de la docència.

Com funcionem?
El funcionament del Front d'Estudiants per la Universitat Pública és totalment participatiu i horitzontal, és a dir, tots els membres (tant col·lectius com individuals) prenen de forma conjunta les decisions i actuacions que s'han de dur a terme. 

Per tot això convoquem a tots aquells que vullguen participar en aquest projecte, a una primera assemblea oberta que tindrà lloc el dimecres dia 26 d'octubre a les 13:00 hores en l'aula HA1206AA de la Facultat de Ciències Humanes i Socials. 

Està en joc la Universitat Pública, participa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada