dilluns, 17 d’octubre del 2011

Programa del Sindicat durant la Setmana de Benvinguda

A continuació reproduïm el programa d'activitats que des del Sindicat d'Estudiants Acontracorrent-UJI hem organitzat amb motiu de la Setmana de Benvinguda:

Dilluns dia 17 d'octubre donarem inici a la Setmana de Benvinguda amb la inauguració de l'exposició "Escenaris de la lluita estudiantil", que recorre les principals mobilitzacions que han protagonitzat els universitaris de tot el món en defensa dels seus drets educacionals i contra la reconversió neoliberal de la Universitat i que romandrà exposada al vestíbul de l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals fins al divendres dia 21 d'octubre.

El dimarts dia 18 d'octubre celebrarem l'activitat central de la Setmana: la xerrada-col·loqui "Què és l'Estratègia Universitat 2015?", que anirà a càrrec de militants del Sindicat i que tindrà lloc a les 12:00 hores a l'aula HA1120AA de la Facultat de Ciències Humanes i Socials. Amb aquesta xerrada volem donar a conèixer a l'estudiantat de la Jaume I la rellevància de l'EU2015 dins de l'actual procés de desmantellament de la Universitat Pública.
 
Continuarem el dimecres dia 19 d'octubre celebrant una assemblea oberta, que tindrà lloc a les 12:00 hores a la gespa davant de la Biblioteca i en la qual exposarem als nostres companys i companyes de la Jaume I la necessitat que tenim d'organitzar-nos sindicalment i lluitar col·lectivament per la Universitat Pública.

Ja el dijous dia 20 d'octubre homenatjarem al Che Guevara, un dels dirigents revolucionaris més importants del segle XX, recordant la seua vida i la seua obra en el 44é aniversari del seu assassinat. Aquest sentit homenatge, que celebrarem a la Sala de Graus de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques a partir de les 12:00 hores, el durem a terme a través de la lectura i l'anàlisi d'un dels texts fonamentals de Che: L'home i el socialisme a Cuba. Immediatament després, conclourem l'activitat projectant Che, un hombre nuevo, un documental de Tristán Bauer que desentranya el pensament de Che a través d'alguns dels seus textos, dels seus enregistraments i de les seues produccions literàries. 

Per últim, divendres dia 21 conclourem el programa d'activitats celebrant la I Espartakiada universitària, que tindrà lloc en el Servei d'Esports al llarg del matí d'aquest últim dia de la Setmana i que consistirà en un trofeu popular i solidari de futbol sala.

A més, al llarg de la Setmana de Benvinguda estarem a la vostra disposició en la nostra caseta dins la Fira d'Associacions. Per la qual cosa vos animem a que us apropeu i conegueu el Sindicat, els nostres objectius i el nostre funcionament.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada