dimarts, 21 de febrer del 2012

El Front d'Estudiants defensa la vaga en els instituts


Entre el dilluns dia 20 i el dijous dia 23 de febrer, els piquets del Front d'Estudiants han visitat diferents instituts de la Plana (com ara l'IES Benigasló de La Vall d'Uixó o l'IES Politècnic de Castelló) amb l'objecte de defensar la convocatòria de vaga realitzada per sindicats, assemblees i plataformes estudiantils de tot l'Estat per dimecres que ve dia 29 de febrer.

Amb l'organització d'aquests piquets en els instituts, el FEUP pretén que els estudiants i les estudiantes adquirisquen consciència que la lluita (en forma de vaga, de manifestació, de tancament, de concentració,...) segueix sent l'únic camí per contrarestar els atacs dels capitalistes i els seus governs als nostres drets educacionals. 

I perquè aquesta lluita en defensa del nostre dret a l'educació pública siga eficaç, és necessària la unitat d'acció dels estudiants. Els estudiants de Secundària, de Formació Professional i universitaris ens hem d'unir i coordinar per fer plegats l'esforç de lluitar pel nostre futur. I no només això, sinó que estudiants i treballadors ens hem d'esforçar per enllaçar les nostres reivindicacions. 

Units fem Front!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada