dimecres, 4 de juliol del 2012

Presentació de Planeta Indignado a càrrec d'Esther Vivas, coautora del llibre


Dimecres que ve dia 11 de juliol, Esquerra Anticapitalista i Acontracorrent-UJI presentarem el llibre Planeta Indignado. Ocupando el futuro (Sequitur, 2012). La presentació del llibre, que anirà a càrrec d'Esther Vivas –llicenciada en periodisme, màster en sociologia i membre del Centre d'Estudis sobre Moviments Socials (CEMS) de la Universitat Pompeu Fabra–, tindrà lloc a la Sala de Graus de la Facultat de Ciències Humanes i Socials a les 19:30 hores.

Planeta Indignado. Ocupando el futuro és un llibre que han publicat recentment els sociòlegs Esther Vivas i Josep Maria Antentas. En ell s'expliquen les causes que han donat lloc al moviment del 15M. També s'analitzen les interseccions dels Indignats amb altres moviments socials alternatius, com el feminista i l'ecologista. Per últim, els autors plantegen les perspectives de futur i els possibles reptes als que haurà de fer front aquest incipient procés de mobilització popular. 


Un any després de la irrupció dels Indignats, des del Sindicat considerem que és un moment idoni per reflexionar sobre els èxits i les limitacions d'aquest moviment. Per aquest motiu, convidem els estudiants i les estudiantes de l'UJI a assistir i participar en la presentació del llibre Planeta Indignado  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada