dissabte, 8 de setembre del 2012

Programa del Sindicat durant les Jornades d'Acollida


A continuació reproduïm el programa d'activitats que des del Sindicat d'Estudiants Acontracorrent-UJI hem organitzat amb motiu de les Jornades d'Acollida:

Dilluns dia 10 de setembre donarem inici a les Jornades d'Acollida amb la celebració d'una assemblea oberta, que tindrà lloc a l'Aula Magna de la Facultat de Ciències Humanes i Socials a les 12:00 hores i en la qual decidirem, amb les aportacions de totes i tots els participants, les properes accions i campanyes que durem a terme des del Sindicat.

Continuarem el dimarts dia 11 de setembre amb la xerrada "L'altra cara de la Universitat", que anirà a càrrec de militants del Sindicat i que tindrà lloc a l'Aula Magna de la Facultat de Ciències de la Salut a les 12:00 hores. En aquesta xerrada abordarem algunes de les reformes que, durant les últimes dues dècades, han tractat d'adequar la Universitat a les lògiques empresarials. També ens ocuparem d'analitzar com aquestes mutacions han afectat als seus principals habitants: els estudiants, convertits en clients i inversors en formació; i els docents, precaritzats i fragmentats en una multitud de situacions contractuals i laborals.

Ja el dimecres dia 12 de setembre celebrarem la presentació d'Estudiants Contra les Taxes; plataforma impulsada pel Sindicat amb l'objectiu d'ampliar i enfortir les files dels estudiants organitzats per lluitar no només contra l'augment de les taxes, sinó també a favor de la seua abolició. Aquesta activitat tindrà lloc a l'Aula Magna de l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals a les 12:00 hores

Per últim, dijous dia 13 de setembre celebrarem l'activitat central de les Jornades d'Acollida: la Primera Trobada d'Estudiants de Castelló, organitzada conjuntament amb la Coordinadora Interinstituts de Castelló (CIC) i que tindrà lloc a l'aula TD1301AA de l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals a partir de les 10:00 hores.

A més, al llarg de les Jornades d'Acollida estarem a la vostra disposició en la Fira d'Associacions. Per la qual cosa us animem a que us apropeu i conegueu el Sindicat, els nostres objectius i el nostre funcionament.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada