dilluns, 10 de juny de 2013

Clément per sempre en els nostres cors, per sempre en les nostres memòries! Ni oblit ni perdó!


Des del Sindicat d'Estudiants Acontracorrent-UJI volem manifestar la nostra més ferma condemna i repulsa davant el covard assassinat del nostre company Clément Méric, sindicalista estudiantil i activista antifeixista que va ser colpejat fins a la mort per membres de l'extrema dreta dimecres passat dia 5 de juny a París.

Així mateix, advertim que l'assassinat del nostre company del moviment estudiantil parisenc s'inscriu en un context d'auge del feixisme en França i en la resta de països d'Europa. La pèrdua de Clément ens aclapara, i el nostre dolor s'agreuja per la certesa que són moltes les persones exposades a l'homofòbia i el racisme dels grups feixistes.

També volem aprofitar per reafirmar una vegada més la nostra voluntat i determinació d'impedir que qualsevol organització feixista es constituïsca en la Universitat Jaume I. 

Finalment, transmetem tota la nostra solidaritat als familiars, amics i camarades de Clément; i ens unim a la repulsa i indignació que el poble francés, al crit de "No passaran!", ha mostrat davant aquests fets. 

Ni oblit ni perdó!
Acabaren amb la teua vida, però no amb la nostra lluita!
Clément: Fins a la victòria sempre!

Cap comentari:

Publica un comentari