dissabte, 11 de maig del 2013

Manifestació: La repressió no ens aturarà!


Des del Sindicat d'Estudiants Acontracorrent-UJI denunciem l'escalada de la repressió que colpeja als moviments socials de Castelló. Els últims mesos les identificacions, les multes, els assetjaments i les detencions mitjançant muntatges policials s'han convertit en el pa de cada dia per als qui ens mobilitzem, protestem o simplement manifestem la nostra discrepància amb el règim.

El nostre sindicat lluita colze a colze amb la resta de companys i companyes de la lluita social contra les agressions de l'Estat capitalista, que conten habitualment amb la complicitat dels grans mitjans d'informació i que nosaltres mateixos patim. En el marc d'aquesta lluita, hem realitzat una donació a la Caixa de Resistència de Castelló amb els beneficis de la rifa antirepressiva, que vam portar a terme durant les Festes de la Magdalena en suport als lluitadors i les lluitadores socials represaliades.

Per últim, des del Sindicat fem una crida a la participació en la manifestació antirrepresiva organitzada per l'Assemblea Ciutadana Contra la Repressió (ACCR), que tindrà lloc el proper dissabte dia 18 de maig i que sortirà a les 19:00 hores des de la Plaça Maria Agustina per denunciar la persecució política i l'assetjament policial que patim i exigir la retirada de tots els càrrecs contra els membres dels moviments socials de Castelló.


Davant la repressió, la solidaritat és la nostra millor arma!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada