dimarts, 25 de febrer del 2014

27F: TOTES A LA VAGA D'ESTUDIANTS!! ENS SOBREN MOTIUS!!



Dijous que ve, 27F, hi ha vaga d'estudiants als Països Catalans.

A Castelló, FEUP, SEPC i Acontracorrent Castelló convoquem a la vaga contra la nova reforma universitària de Wert, que preveu suprimir la ja deficitària democràcia a la Universitat i anar encara més enllà en el procés de privatització i desmantellament de la Universitat Pública. També cridem a fer vaga contra la LOMQE, que el curs vinent s'implantarà a Primària i Secundària. En aquest sentit, recordem que gràcies a la mobilització i la lluita del passat curs hem aconseguit aturar la implantació d'aquesta llei segregadora i retrògrada a Batxillerat i FP. Cal seguir lluitant doncs per què la Llei Wert no entre en vigor a cap etapa educativa!

I a més, les estudiantes de l'UJI farem vaga per dir NO a les noves matriculacions obligatòries que ens volen imposar des del Rectorat. Perquè aquesta mesura, unida a la pujada de taxes i la denegació de beques MEC, farà que moltes estudiantes ens vegem obligades a abandonar els estudis per no poder planificar lliurement les suspeses. Hem de lluitar col·lectivament i fer pressió per tombar aquesta mesura i aconseguir aquesta petita victòria; ja que sabem que l'Equip de Govern de l'UJI té marge de maniobra i si ens oposem, haurà de fer marxa enrere.

Des del Sindicat d'Estudiants Acontracorrent Castelló tenim clar que amb aquestes vagues d'un dia no podrem aturar la reforma universitària o la LOMQE, però estem convençuts que poden ser un inici. El 28F caldrà però seguir consolidant les organitzacions de base i enfortint la lluita estudiantil per avançar cap a l'objectiu estratègic del FEPV, la convocatòria d'una vaga indefinida al sector educatiu del País Valencià amb el suport de pares i mares, professores i treballadores.

Per últim, des del nostre col·lectiu insistim una vegada més que fer vaga no vol dir quedar-se a casa. Fer vaga és venir a l'UJI i participar activament als piquets. Perquè la vaga es fa primer a l'UJI i després al carrer!


27F, a partir de les 06:30 hores ens vegem al piquet! I a les 18:30 hores, estudiantes de Primària, Secundària, Batxillerat, FP i Universitat, TOTES a Maria Agustina!

27F: PER UNA VAGA COMBATIVA!! CAP A LA INDEFINIDA!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada