dilluns, 14 d’abril de 2014

Absolució per a Víctor Tormo! Solidaritat amb els solidaris!


La Subdelegació del Govern de Castelló perseguís al militant d'Esquerra Unida del País Valencià i del sindicat CGT Víctor Tormo. El jutjat d'instrucció número 2 de Castelló sol·licita 3 anys de presó i 16.000 euros d'indemnització per un delicte de “vulneració i difusió de la intimitat”. 

La imputació es remonta al 10 de setembre de 2012,data marcada en el record de la militància d'Acontracorrent per les càrregues policials patides en la Universitat Jaume I de Castelló, en una protesta contra la presència del president de la Generalitat Alberto Fabra, convocada pel Consell de l'Estudiantat. La protesta es va saldar amb un detingut, i per la vesprada es va organitzar una manifestació en solidaritat. Després de la manifestació, membres de paisà de la policia nacional van identificar a alguns manifestants en la Plaça de la Muralla. Víctor va demanar als agents la seua identificació, i al negar-se aquestos els va fotografiar i va difondre l'abús policial mitjançant les xarxes socials.

Des del sindicat d'estudiants Acontracorrent volem traslladar tota la nostra solidaritat amb el company Víctor, víctima de la repressió (i no és el primer atac que patís, però sí el més greu) amb l'únic objectiu d'atermorir-lo allunyar-lo del carrer, on intervé com agitador i organitzador incansable. La nostra militància ha coincidit amb Víctor en diferents espais de lluita com la Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa i la Coordinadora Intercentres de Castelló. Víctor és exemple, ho ha demostrat amb la seua reacció davant aquesta agressió: continuar la seua militància diària treballant en la construcció d'un col·lectiu d'esquerres al Grau de Castelló.

La repressió no ha aturat a Víctor. I el seu incansable exemple ens encoratja a la resta de militants de l'esquerra de Castelló. Ja ho va preveure Gramsci: quan comencem a trencar la superestructura ideològica, la repressió té un recorregut limitat. Com Víctor, seguirem.

Cap comentari:

Publica un comentari