divendres, 8 d’abril del 2011

El Sindicat participa en les VII Jornades republicanes


El Sindicat d'Estudiants Acontracorrent-UJI participa en les VII Jornades republicanes que, organitzades des de la Plataforma per la III República de Castelló, van començar dimarts passat dia 5 d'abril (amb la presentació de les mateixes en la llibreria Babel) i es perllongaran al llarg de tot el mes d'abril.
 
L'agenda de les mateixes és la següent:


Divendres dia 8 d'abril: 
Xerrada/col·loqui sobre la proposta republicana dels comunistes, que anirà a càrrec de Fernando López Egea, regidor d'Esquerra Unida del País Valencià (EUPV) a Sagunt, i que tindrà lloc en el bar Jolly Rogers (C/ Creus velles, 44) de Vila-real a partir de les 19:00 hores. Organitza: Joventut Comunista del País Valencià (JCPV).

Dijous dia 14 d'abril:
 

Concert de rap combatiu, antifeixista i de classe per la III República, a les 16:30 hores davant la Facultat de Ciències Humanes i Socials de la Universitat Jaume I. Organitza: Sindicat d'Estudiants Acontracorrent-UJI.
Manifestació per la III República, a les 19:30 hores des de la Plaça de la Independència (la Farola). Organitza: Plataforma per la III República de Castelló.

Divendres dia 15 d'abril:

Ponència de José Luís Pitarch, membre d'Unitat Cívica per la República (UCR), d'Associació Guerra i Exili (AGE) i d'Associació Pro-Drets Humans d'Espanya; que versarà fonamentalment sobre la guerrilla i que començarà a les 20:00 hores a l'Hotel Mindoro. Organitza: Associació republicana González Chermà.

Dissabte dia 16 d'abril:

Acte d'homenatge als republicans afusellats i represaliats, en el cementiri de Castelló a les 12:00 hores. Organitza: Partit Comunista del País Valencià (PCPV).

Des del diumenge dia 17 i fins al dissabte dia 23 d'abril:

Exposició fotogràfica "Tres trens republicans", en l'edifici Morú del Grau de Castelló. Organitza: Associació republicana González Chermà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada