dijous, 8 de març del 2012

Dona: Un pas avant!


Un vuit de març més, prendrem els carrers per cridar ben alt que no anem a consentir ni un pas enrere en els drets de les dones que amb tant esforç i lluita es van aconseguir conquistar.

Com a conseqüència d'una doble opressió (la de classe i la de gènere), els governs del PP-PSOE suposen un atac i una agressió constant als drets i les conquestes de les dones. Així ho evidencien la progressiva privatització dels serveis essencials, l'absència de plans d'igualtat en l'àmbit laboral o el fet que les dones patim unes majors taxes d'atur i una major desprotecció socioeconòmica.

I a més, tant en aquest país, com en tots els països del món, la pobresa té rostre de dona. De dona cuidadora invisible en la llar, de dona becària-precària amb hiperformació, de dona amb dobles i triples jornades, de dona malabarista del temps del temps de la llar, del temps del treball, del temps per a una mateixa,..., de dona treballadora incansable,... Sense oblidar a totes les dones excloses víctimes del tràfic i sotmeses a prostitució. 

Per l'avortament lliure i gratuït, per la igualtat salarial, per una educació no sexista, per l'eradicació de la violència de gènere, per l'abolició de la prostitució, per la redistribució de la riquesa, del treball i de les cures.

Dona: Un pas avant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada