divendres, 8 de juny del 2012

El moviment estudiantil de Sevilla s'erigeix en la principal referència estatal en la defensa de la Universitat Pública


Des del dimecres dia 23 de maig i fins al dijous dia 7 de juny, els estudiants i les estudiantes de les universitats públiques de Sevilla han defensat el dret de tots i totes a una educació pública i de qualitat (greument amenaçat per la reforma del model educatiu decretada des del govern central). I ho han fet protagonitzant un aturada acadèmica històrica i tancant-se en el Rectorat de la Universitat de Sevilla.

"Dame tu voz, únete a mí. ¡Hay que crear el movimiento estudiantil!" És l'himne que els milers d'universitaris de la Universitat de Sevilla i de la Universitat Pablo de Olavide han entonat amb una sola veu en les assemblees i manifestacions que han celebrat al llarg d'aquests quinze dies de protesta. Un himne que insisteix en la necessitat de consolidar també a nivell estatal la unitat d'acció dels estudiants contra el procés de desmantellament de la Universitat Pública.

Després de la manifestació celebrada el dijous dia 7 de juny data en la qual va concloure l'aturada acadèmica–, estudiants, docents i personal tècnic, administratiu i de serveis de les universitats públiques de Sevilla van cridar a la mobilització en el conjunt de l'Estat de cara al proper curs.  


Des del Sindicat volem aprofitar per felicitar als nostres companys i companyes del Movimiento de Acción Estudiantil (MAE), impulsors i organitzadors d'aquesta acció de protesta. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada