dimarts, 19 de febrer del 2013

Contra la LOMQE, per la Universitat Pública: Sindica't!


Des del Sindicat d'Estudiants Acontracorrent-UJI, l'organització estudiantil anticapitalista i revolucionària de la Jaume I, hem iniciat aquests dies una campanya d'agitació i propaganda cridant a l'estudiantat a sindicar-se i lluitar contra la LOMQE i per una universitat veritablement pública, gratuïta, democràtica, popular, de qualitat, científica i en valencià.


Els companys  i les companyes d'Acontracorrent-UJI creiem que cal organitzar als estudiants que entenen la necessitat de lluitar de forma coordinada i aprendre de les lluites passades i de les idees revolucionàries per poder contribuir també des de la Universitat a construir les resistències actuals i a canviar el sistema des de la base. 

   
Amb l'objectiu de pujar la radicalitat per esdevindre una pressió real envers els poders econòmics i els seus governs retalladors, des del Sindicat defensem la necessitat d'unir tant als estudiants com al professorat i el conjunt de treballadors i treballadores de tot el sector educatiu, i avançar en la unitat de les resistències amb la resta de serveis públics també amenaçats amb la privatització.


Com estudiants tenim un paper a jugar en les diferents lluites i podem ser una punta de llança en la transformació de la societat. Però només amb una mobilització permanent, massiva, radical, coordinada, i en confluència amb la resta de lluites del sector públic i de la classe treballadora en general, podrem construir un moviment estudiantil i de la comunitat educativa que siga capaç no només d'aturar els atacs neoliberals, sinó també de replantejar quin sistema educatiu volem. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada