divendres, 26 d’abril del 2013

Fora feixistes de la Universitat!


Els continus atacs contra l'Educació Pública que orquestren els governs de l'oligarquia i el gran Capital estan acompanyats de repressió per tal de callar als lluitadors i les lluitadores que defensen aquests drets fonamentals, conquerits per la classe treballadora al llarg d'anys de lluita. En efecte, els sectors més conscients i combatius del moviment estudiantil hem d'afrontar contínuament la repressió i les coaccions per part de l'Estat capitalista. 

En aquest context trobem l'últim episodi de repressió ocorregut ahir en el Campus de Somosaguas de la Universitat Complutense de Madrid que, amb la complicitat del rector Carrillo, es va saldar amb la detenció d'onze companys i companyes, militants de diferents associacions i col·lectius estudiantils. 

Des del Sindicat d'Estudiants Acontracorrent-UJI volem transmetre tota la nostra solidaritat amb els companys i les companyes detingudes. Aquest mateix curs nosaltres també hem patit una brutal escalada de la repressió a la nostra universitat, per això volem condemnar l'enèsima entrada dels cossos repressius de l'Estat als campus universitaris, el responsable de la qual és el propi rector de la Universitat Complutense. Així mateix, exigim que els detinguts no tinguen represàlies acadèmiques ni de cap tipus. 

Perquè si ataquen a un estudiant ens ataquen a tots! Perquè si volen mantenir un pols amb un de nosaltres, hem de fer-los vore que s'enfrontaran al moviment estudiantil en el seu conjunt!

La seua repressió no aturarà la lluita estudiantil!    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada