diumenge, 3 de novembre del 2013

Jo també faig Front, per la llibertat d’expressió


Als darrers anys de la dictadura franquista van haver-hi alguns rectors veritablement progressistes. Ells van impedir moltes vegades que la censura feixista caigués contra les estudiantes que organitzaven les actuacions de Raimon, Llach i altres cantautors dissidents a la Universitat.

Però ara (immersos com estem en la més brutal i descarnada dictadura dels mercats) és precisament Vicent Climent, el rector de l'UJI, qui promou la censura i vol represaliar les estudiantes que aquest dimecres es van mobilitzar contra l'autoritarisme i per la llibertat d'expressió i que van fer possible la xerrada sobre música combativa, que van impartir el Nega (de Los Chikos del Maíz) i Juanra (de KOP).

La seua censura i repressió no és sinó una clara mostra que les coses s'estan fent bé a l'UJI per part del moviment estudiantil. I contra la seua censura, la solidaritat és la nostra millor arma!! Per eixe motiu, des del Sindicat Acontracorrent us animem a sumar-vos a la campanya antirepresiva del Front d'Estudiants i enviar els vostres vídeos de suport a feupuji@gmail.com. Han de durar menys de vint segons (20") i han de contenir la frase "JO TAMBÉ FAIG FRONT PER LA LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ!!"

Personalitats com Xavi Castillo, Miren Etxezarreta, Pablo Iglesias, Cesc Freixas, Xavi Sarrià o David Fernández (entre molts d'altres) ja han fet arribar la seua intenció de participar-hi en aquesta campanya de solidaritat. Ara només ens faltes tu, estudianta de l'UJI!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada