dimarts, 22 de març del 2011

Cridem de nou: No a la guerra!


Mentre els mercenaris del règim feudal saudita envaïen Bahrain per a protegir a l'agonitzant dinastia Al-Jaifa i a la base naval de la V Flota nord-americana, massacrant bàrbarament a prop de mig centenar de manifestants pacífics, els imperialistes europeus i nord-americans, confortats amb la vergonyosa resolució de l'ONU, es preparaven per iniciar els bombardeigs sobre Líbia, el que va tindre lloc finalment el passat diumenge.

Des dels sindicats d'estudiants SEPC i Acontracorrent-UJI volem denunciar el que considerem una nova ocupació militar, disfressada un cop més d'acció d'humanitària i perpetrada criminalment per l'OTAN amb l'única intenció de controlar les reserves de cru líbies i posar-les a disposició de l'oligarquia mundial. Efectivament, en temps de crisi els suculents recursos petrolífers, i energètics en general, del poble libi vindran molt bé a les famolenques transnacionals energètiques europees i nord-americanes.

Així mateix, des d'ambdós sindicats volem denunciar la desinformació de les grans corporacions mediàtiques, controlades precisament per l'oligarquia mundial que està impulsant aquesta intervenció militar contra Líbia. Aquesta massiva campanya de desinformació contribueix, en efecte, a disfressar d'humanitarisme el que no és sinó una nova agressió militar de l'OTAN –organització  criminal, especialitzada en l'assassinat de xiquets i xiquetes a Orient Mitjà o en la destrucció de ciutats senceres a l'antiga Iugoslavia. 

SEPC i Acontracorrent-UJI fem aquesta denúncia perquè tenim en la memòria les miserables invasions d'Afaganistan i d'Iraq, que tantes morts innocents van ocasionar. Perquè sabem que Gadaffi ha estat benvingut i lloat en les recepcions europees i nord-americanes. Perquè som conscients que les invasions militars només causen morts i perquè rebutgem l'inacceptable, a més d'immoral i d'hipòcrita, argument humanitari.   

Per tot això, tant des del SEPC com des d'Acontracorrent-UJI volem afirmar que, tot i que  podran bombardejar Tripoli i massacrar impunement a la seua població civil, els imperialistes no podran detindré a les masses populars àrabs –algerianes, líbies, tunisianes, egípcies, palestines, libaneses, iemenites, iraquianes, bahrainites,…– ni a les seues revolucions d'alliberació nacional. Doncs, com bé va advertir en el seu moment el Comandant Ché Guevara: “Ahora en todo caso, los que mueran, morirán como los de Cuba, como los de Playa Girón. Morirán por su única, verdadera e irrenunciable independencia."

Per últim, entenent que els pobles del món no han de deixar soles a les masses populars àrabs en el seu combat a mort contra els àvids imperialistes assedegats de la seua sang, del seu petroli i del seu gas natural i afirmant que només a través de la derrota de l'imperialisme i els seus lacais podrà garantir-se una pau duradora, els sindicats d'estudiants SEPC i Acontracorrent-UJI exigim que cessen els bombardeigs de l'OTAN contra el poble libi i convoquem la comunitat universitària, i molt especialment l'estudiantat, a secundar la concentració que hem organitzat per a demà, dimecres dia 23 de febrer, a les 14:00 hores al rebedor de la Facultat de Ciències Humanes i Socials. 

Contra la intervenció militar de l'OTAN en Líbia cridem de nou: No a la guerra!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada