dijous, 15 de novembre del 2012

Contra les retallades i la repressió, la nostra resposta: Continuar lluitant!


Ahir, dimecres dia 14 de novembre, el sector educatiu es va erigir en un dels bastions que més va recolzar la Vaga General. Tant en el cas dels universitaris com en el dels estudiants secundaris, al voltant del 90% de l'estudiantat castellonenc va secundar la convocatòria del 14N. Segons fonts universitàries i sindicals, també la pràctica totalitat del professorat de l'UJI va fer vaga.   


No obstant això, l'èxit fonamental de la Vaga General no resideix a haver-hi aconseguit paralitzar bona part dels sectors estratègics de l'economia, sinó a haver-hi aconseguit mobilitzar a la classe treballadora i els sectors populars. Més de 40.000 persones (una part significativa d'elles en el bloc anticapitalista de la Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa, que va encapçalar la manifestació) es van manifestar pels carrers més cèntrics de Castelló. El 14N es converteix així en una nova fita en l'incipient procés de mobilització popular en defensa de l'educació i la resta de serveis públics.  


Des del Sindicat d'Estudiants Acontracorrent-UJI celebrem que, malgrat el desproporcionat i injustificat desplegament policial, la nostra classe haja ofert una nova demostració d'unitat i dignitat. Per altra banda, des d'Acontracorrent-UJI felicitem a la CRTR per l'ingent treball realitzat (tant prèviament com durant la pròpia jornada de vaga). Finalment, els companys i les companyes organitzades en el Sindicat volem traslladar una abraçada solidària i anticapitalista al més d'un centenar de detinguts en tot l'Estat. 


Contra les retallades i la repressió, la nostra resposta: Continuar lluitant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada