dimecres, 28 de novembre del 2012

Festa d'aniversari: 3 anys d'organització i lluita!


Des del Sindicat d'Estudiants Acontracorrent-UJI ens alegra convidar-vos a la nostra festa d'aniversari que, amb la col·laboració de La Cosa Nostra, celebrarem dimecres que ve dia 5 de desembre.

La jornada, que tindrà lloc íntegrament en La Cosa Nostra (Plaça l'Ereta), començarà a les 19:00 hores amb la xerrada "Per un moviment estudiantil a l'ofensiva!", que anirà a càrrec de militants del Sindicat i de la Coordinadora Interinstituts de Castelló.

Més tard, a les 22:00 hores tindrà lloc l'actuació musical de Sin Versos en la Lengua, grup de rap antifeixista que ens presentarà la seua primera maqueta.

Per últim i per acabar d'arrodonir la jornada, a partir de les 23:00 hores gaudírem d'una punxada de música negra i tropical, a càrrec d'alguns dels més reputats punxadiscos de l'escena castellonenca.

A més, durant tota la jornada disposarem de cervesa i calimotxo a preus populars. En aquest sentit, cal destacar que els beneficis que s'obtinguen de la barra aniran destinats a l'autogestió del Sindicat i a fer front a la repressió que pateix el moviment estudiantil de la nostra ciutat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada