diumenge, 8 de desembre del 2013

CONTRA LA REPRESSIÓ SOCIAL I SINDICAL, SOLIDARITAT AMB EL SAT!!

Davant la recent condemna per part del Tribunal Superior de Justícia d'Andalusia a set mesos de presó als companys del SAT, Diego Cañamero i Sánchez Gordillo, les estudiantes organitzades en el Sindicat Acontracorrent volem expressar el nostre més profund rebuig a una condemna que no és sinó un nou episodi de criminalització i persecució política al sindicalisme combatiu i de classe. Així mateix, aprofitem per traslladar el nostre suport i solidaritat a les companyes del SAT i especialment a Cañamero, Gordillo i els seus familiars.

Des d'Acontracorrent-UJI denunciem una sentència profundament injusta, que només busca castigar a les companyes del SAT per reivindicar un ús social de la terra pública (com és el cas de la finca "Las Turquillas", propietat de l'Estat i cedida a l'Exèrcit que la manté sense cultivar).

Gràcies a la lluita exemplar de les companyes del SAT, cada dia són més amples els sectors de la gent del carrer i l'opinió pública que simpatitzen i estan d'acord amb aquelles que desobeïm i ens rebelem contra la injustícia i l'opressió d'aquest sistema capitalista. Les companyes del SAT ens mostren amb claredat la importància de la desobediència i la lluita popular!

Quan hi ha lluita, hi ha repressió! Contra la repressió, res millor que la solidaritat i el suport mutu! Visca la lluita dels hòmens i les dones del SAT!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada