diumenge, 9 de desembre del 2012

13D: Tots i totes a l'Àgora per la Universitat Pública!


Una vegada més amb l'excusa de la crisi, l'Equip de Govern de l'UJI pretén imposar-nos una austeritat salvatge que constitueix una flagrant extorsió a la comunitat universitària i que no fa sinó que accelerar el procés de precarització, desmantellament i privatització de la Universitat Pública que persegueixen totes les polítiques educatives implantades en els darrers anys.

Per altra banda, es confirmaven este cap de setmana les previsions més funestes: Més de 2.000 companys i companyes seran expulsades de l'UJI en el proper mes de gener per no disposar de recursos econòmics amb els quals fer front al pagament de les taxes.

En resposta a aquestes agressions, des del Sindicat d'Estudiants Acontracorrent-UJI ens concentrarem dijous dia 13 de desembre a les 13:00 hores a l'Àgora de l'UJI junt amb els companys i les companyes del Front d'Estudiants i de la Plataforma Unitària en Defensa de la Universitat Pública. 

La crisi capitalista ha cavat una profunda trinxera, i en les trinxeres només hi ha dos bàndols. Amb la imposició d'aquestes últimes retallades, el Rector Vicent Climent es posiciona en el bàndol dels qui volen una universitat controlada i dirigida pels de dalt, el dels governs central i autonòmic i de l'elit empresarial i bancària a la qual representen.

En l'altre costat de la barricada, ens trobem els estudiants, els professors, els treballadors i totes les persones compromeses amb l'educació pública. Nosaltres som la universitat rebel, la que no calla, la que no es ven. I el 13D ens mobilitzarem contra les seues retallades.

Qui ens retalla no defensa la Universitat!
El 13D, a les 13:00 hores: Tots i totes a l'Àgora per la Universitat Pública!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada