divendres, 14 de desembre del 2012

Professors, treballadors i estudiants ho tenim clar: Qui ens retalla no defensa la Universitat!


Convocats pel Front d'Estudiants i la PUDUP, més de dos-cents treballadors i estudiants de la Jaume I es van concentrar ahir en l'Àgora per manifestar el seu rebuig a les últimes retallades de l'Equip de Govern de la nostra universitat.

L'èxit de la convocatòria va fer que la concentració derivés en una manifestació pel campus, que va traslladar la protesta a la seu del Banc Santander en la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques i que va concloure davant la seu de la Valencian International University (VIU).

Des del Sindicat d'Estudiants Acontracorrent-UJI lamentem que el Rector Vicent Climent no es posicione fermament en contra de les agressions del Capital a la Universitat Pública. I lamentem també que, per contra, mantinga una actitud col·laboradora amb el procés de precarització, desmantellament i privatització de la Universitat.

Finalment, des del Sindicat denunciem que les últimes retallades de l'Equip de Govern de la Universitat Jaume I, lluny d'augurar-nos un "futur brillant" (com afirma el Rector en el seu comunicat), ens aboquen a una universitat pública degradada, permanentment retrocedint en favor de la privada, en mans del mecenatge empresarial, i cada vegada més tancada per a la classe treballadora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada