divendres, 28 de desembre del 2012

Alfon llibertat! Prou de muntatges policials!


El passat 14 de novembre durant la convocatòria de Vaga General van ser detinguts, entre d'altres, dos joves: Alfonso i Daira, en la porta de la seua casa, quan es dirigien a exercir el seu dret a participar en el piquet informatiu del districte de Puente de Vallecas. Gairebé 72 hores més tard, Daira va ser posada en llibertat vigilada amb càrrecs, i Alfonso va ser enviat a Soto del Real acusat de "alarma social". 

Avui divendres dia 28 de desembre continua en presó preventiva, i en un tractament d'excepcionalitat se li ha aplicat el règim FIES, un protocol carcerari d'aïllament i control totalment il·legal.

Des del Sindicat d'Estudiants Acontracorrent-UJI denunciem la repressió i criminalització que estem sofrint els qui defensem els drets de la classe treballadora, i que s'enceba avui en la figura d'Alfon. I denunciem també que el seu únic objectiu és atemorir-nos perquè ens desmobilitzem. 

Finalment, des del Sindicat ens adherim a la Plataforma por la Libertad de Alfon i exigim la immediata posada en llibertat d'Alfon sense càrrecs.

Alfon llibertat!
Prou de muntatges policials!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada