dissabte, 28 d’abril del 2012

Des del Sindicat cridem a la confluència en la jornada de mobilització unitària del primer de maig


Des del Sindicat d'Estudiants Acontracorrent-UJI fem una crida als estudiants i les estudiantes a participar en la jornada de mobilització unitària anticapitalista que ha organitzat la Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa (CRTR) i que tindrà lloc dimarts que ve dia 1 de maig. Després de l'èxit de la Vaga General, considerem que és fonamental continuar la lluita conjunta amb els treballadors i les treballadores contra la pèrdua de drets socials i laborals. 

Com a estudiants i futurs treballadors, hem de combatre les polítiques antidemocràtiques i antipopulars que des de fa dècades vénen prenent els diferents governs de la burgesia i que, amb la crisi com a pretext, s'han intensificat, aguditzat i aprofundit. Es tracta d'atacs que ens afecten directament i que procedeixen de diversos fronts. 

El Sindicat considera que l'actual situació de pèrdua de drets socials i laborals i de supressió de llibertats fa necessària una resposta contundent i unitària. Per això, participarem al costat dels treballadors i les treballadores en la manifestació que sortirà el primer de maig a les 11:00 hores des de la Plaça Maria Agustina. Un esdeveniment en el qual és imprescindible i necessària la confluència d'estudiants, treballadors, moviments socials, col·lectius, sindicats i altres organitzacions socials i polítiques, per frenar aquest procés de privatització dels serveis públics i la precarització del conjunt de la societat. 

Contra la dictadura de la banca i la patronal:
Repartim el treball i la riquesa! Junts cap a la unitat popular!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada