diumenge, 1 d’abril del 2012

El Sindicat celebra l'èxit de la Vaga General


La jornada reivindicativa i combativa del passat dijous dia 29 de març passarà amb tota seguretat a la història de la dignitat i resistència obreres. I entre les claus que expliquen l'èxit de la jornada de Vaga General, cal destacar la unitat entre obrers i estudiants en la defensa dels seus drets. 


Aquesta nova jornada de lluita evidencia l'ampli rebuig social cap a les polítiques antidemocràtiques i antipopulars del PP que no són sinó la continuació de les anteriorment adoptades pel PSOE. Així mateix, tant en la seua convocatòria com en la seua organització, la Vaga ha posat de manifest la decisiva importància de la unitat. La gran quantitat de treballadors i treballadores i de joves que van participar en el bloc anticapitalista i combatiu han demostrat que és possible avançar junts respectant dissidències i posicions no coincidents, que tot és possible i que queda molt per fer.

No es tracta de modificar la contrareforma laboral ni de tirar-la abaix de cop, ni d'estar en contra de les retallades socials o de la política econòmica suïcida dels governs central i autonòmic. No, no es tracta només d'això. Es tracta de començar a construir entre tots i entre totes un món nou; on la llibertat, la justícia social, la pau i la igualtat siguen possibles. I per a això obrers i estudiants hem de posar fi a l'era del Capital, a l'era de l'explotació, la cobdícia i l'opressió. 

Amb aquest objectiu, des del Sindicat d'Estudiants Acontracorrent-UJI treballarem per fer del proper primer de maig una àmplia i massiva jornada de lluita que done continuïtat a aquesta Vaga General i que siga anunci de noves mobilitzacions obreres i populars. 

Amb el meu puc i el teu vull, anem plegats companya, anem plegats company!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada