dissabte, 19 de maig del 2012

22M: Vaga General a l'ensenyament


Amb motiu de la Vaga General a l'ensenyament que tindrà lloc dimarts que ve dia 22 de maig, tant des del Sindicat d'Estudiants Acontracorrent-UJI com des del Front d'Estudiants per la Universitat Pública encoratgem als estudiants i les estudiantes de l'UJI a fer vaga eixe dia i a participar activament en la manifestació que sortirà des de les Aules a les 18:00 hores. 

Tant des del Sindicat com des del Front d'Estudiants advertim que les brutals retallades als pressupostos educatius (d'entre el 25 i el 30%) no són sinó l'avantsala a l'objectiu dels capitalistes i els seus governs: la privatització dels serveis públics. Volen carregar-se l'ensenyament públic per després tenir l'argumentari favorable a la seua privatització. 

A més, a curt termini a l'àmbit universitari les mesures imposades pel Real Decreto Ley 14/2012 suposaran: la precarització de les condicions laborals dels investigadors i dels docents, l'acomiadament massiu del professorat universitari més precari, l'augment de les taxes de matrícula, la reducció de les beques i la desaparició d'aquelles titulacions que no generen beneficis empresarials. Resulta doncs evident que els capitalistes i els seus governs pretenen restaurar el model tradicional o elitista d'universitat, en el qual no tenim cabuda els fills i les filles de la classe treballadora.  

És per tot aquest conjunt d'agressions a l'ensenyament públic en general, i a la Universitat en particular, que tant des del Sindicat com des del Front d'Estudiants recolzem i cridem a la participació activa en aquesta jornada de Vaga General a l'ensenyament. 

El 22M: La lluita per l'educació pública, gratuïta i de qualitat continua!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada