diumenge, 20 de maig del 2012

El Sindicat celebra que l'esquerra revolucionària enfortisca les seues posicions també entre els estudiants grecs


En les eleccions estudiantils celebrades dimecres passat dia 16 de maig les llistes de Panspoudastiki Kinisi Sinergasias (PKS), recolzades per la Joventut Comunista de Grècia (KNE), han sortit enfortides. 

En el comunicat de la Secretaria Executiva del Front Militant d'Estudiants (MAS) s'advoca per convertir les assemblees estudiantils i els comitès de lluita en el nucli de reagrupament del moviment estudiantil. Així mateix, s'insisteix en la necessitat que tenen els estudiants d'aliar-se amb el moviment obrer. 

Finalment, des del Front Militant d'Estudiants afirmen que continuaran en primera línia de lluita i que seguiran sent protagonistes en les batalles crucials en defensa dels drets dels sectors populars i de la classe treballadora en l'educació i en el treball. 


Des del Sindicat d'Estudiants Acontracorrent-UJI celebrem que l'esquerra revolucionària enfortisca les seues posicions també entre els estudiants grecs i felicitem als nostres companys i a les nostres companyes del MAS per la seua lluita heroica. Només l'organització i la lluita poden impedir que els nostres pobles i la nostra classe acaben convertits en els nous esclaus del segle vint-i-u. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada