dimecres, 23 de maig del 2012

La lluita per l'educació pública i de qualitat continua!


Milers d'estudiants de tots els nivells, des d'infantil fins a l'educació superior, i milers de treballadors, en la seua majoria professors, van sortir ahir al carrer per culminar la jornada de Vaga General a l'ensenyament en protesta contra les retallades i la degradació provocada en l'educació pública per les últimes mesures del ministre José Ignacio Wert. 


Després de recórrer els carrers més céntrics de la capital de la Plana amb crits com "El fill de l'obrer a la Universitat!" o "Avant! Avant! Obrer i estudiant!", els estudiants vam concloure la manifestació davant la Conselleria d'Educació. En la lectura de manifests final, el Front d'Estudiants per la Universitat Pública (FEUP) i la Coordinadora Interinstituts de Castelló (CIC) van insistir en la necessitat de consolidar la unitat d'acció dels estudiants per donar una resposta unitària i organitzada contra els atacs dels capitalistes i els seus governs als nostres drets educatius. Així mateix, ambdues organitzacions van advocar per enfortir els vincles i les aliances entre els estudiants i els treballadors.

Front aquells que diuen que les mobilitzacions no serveixen per a res, des del Sindicat d'Estudiants Acontracorrent-UJI constatem que cada nova acció del moviment estudiantil serveix per crear estructures d'organització, de lluita i de resistència que ens fan cada dia més forts i cada dia més capaços. Cada tancament, cada manifestació i cada jornada de vaga ens apropa cada dia més a la Vaga Indefinida!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada