diumenge, 27 d’octubre del 2013

Setmana de Benvinguda: cicle de conferències

Des del Consell de l'Estudiantat us animem a participar en el Cicle de Conferències que hem organitzat per a la Setmana de Benvinguda del curs acadèmic 2013/2014 (del 28 al 31 d'octubre). L'assistència a les conferències és com sempre lliure i gratuïta. Així mateix, tots aquells que vulgueu assistir a la totalitat del cicle (o a un 80% d'aquest) podeu inscriure-vos al mateix omplint el següent formulari,https://conselluji.typeform.com/to/l2FC82 i tindreu la possibilitat de convalidar-lo per 0,5 crèdits de lliure configuració.

Una Setmana de Benvinguda carregada de contingut polític amb una aproximació al concepte d’Unitat Popular i la seua vigència hui dia; una explicació de la situació actual del capitalisme amb el professor de la UJI Andrés Piqueras (consultar aquest vídeo per conèixer-lo) i el militant d’En Lluita Pere Duran; una aproximació feminista a l’avortament, on intervindrà una companya del nostre sindicat; i la polèmica xerrada de Música combativa.

Malgrat la censura del Rectorat, el Front d’Estudiants per la Universitat Pública continua endavant en la seua xerrada Música combativa: una història de repressió. I, a banda d’eixe acte el dimecres 30 , a les 11:30 farem una concentració per la llibertat d’expressió a L’Àgora de la UJI. I durant eixa concentració anunciarem el lloc on es farà la xerrada. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada