diumenge, 6 d’octubre del 2013

La PAH Castelló demà en L’Altaveu


Les Plataformes d’Afectats per les Hipoteques han aconseguit uns dels majors èxits de l’esquerra durant aquesta crisi, recordar que el dret social a la vivenda ha d’estar per damunt del poder del capital per a especular en un be de primera necessitat com aquest. Tot i que continua el drama social dels 512 desnonaments diaris a l’estat, junt amb els 120 suïcidis que aquestos han provocat, la PAH va aconseguint algunes victòries. La major de totes elles és haver generat un consens i una consciència que ja qüestiona la lògica capitalista que ha generat l’actual crisi.

Per analitzar aquest drama que afecta íntegrament a la societat, i tampoc l’estudiantat s’escapa, demà dimarts a les 13:00 María Jesús Garrido, portaveu de la PAH Castelló, visitarà el programa de ràdio del Consell de l’Estudiantat L’Altaveu. María Jesús xarrarà en els col•laboradors habituals sobre la realitat dels desnonaments a l’estat i explicarà com estan afectant a Castelló. 

Pots seguir el programa a les 13:00 en la 107.8 de la FM de Castelló i en la web www.radio.uji.es Des del final del programa a les 13:30 també podràs trobar el podcast en la web de Vox UJI Ràdio.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada