dijous, 31 d’octubre del 2013

Censor dimissió! Llibertat d'expressió!

La lluita mai s'atura, han tractat de criminalitzar-nos, censurar-nos i amenaçar-nos per tal de que no es duera a terme la xerrada "Música combativa: una historia de repressió". Però un cop més la lluita continúa, malgrat les amenaces d'expedientar als organitzadors de la xerrada i dels feixistes d'España 2000, ahir a la UJI va tornar a quedar clar que les estudiantes estem decidides a lluitar i NO ENS FEM ENRERE PER RES!!

En aquest acte reivindiquem el nostre dret i la nostra obligació a crear una universitat plural, crítica i veritablement democràtica. Defensem la llibertat d'expressió i fem front a un equip rectoral, uns mitjas de comunicació i unes associacions hipòcrites, anti-democràtiques, conservadores i opressores. 


Una vegada més l'estudiantat ha deixat clar que reclama una societat crítica, combativa i decididament enfrontada al capitalisme que ens ofega cada vegada més.

Per altra banda, davant tota la criminalització de la premsa conservadora i sensacionalista, i les falses acussacions que estem patint us deixem el vídeo del manifest que es va llegir ahir, del que cap mitja fa menció. Contra la desinformació: acció! Volem aclair també, que no es va tirar a cap professora de classe, que la classe estava buida quan vam entrar a fer la xerrada. 



Des d'Acontracorrent, volem agrair molt especialment el suport rebut de part de la resta de la comunitat universitària, així com de més d'una desena de col·lectius i organitzacions polítiques, socials, culturals i ciutadanes de Castelló.


Climent s'ha quedat definitivament sol a la trinxera enemiga, només li han fet costat el reduït grup de feixistes que pretenien impedir l'acte i que no han fet sinó el ridícul una vegada més. Ara ja no pot enganyar a ningú, Climent no defensa ni representa els interessos d'estudiantes i treballadores.


CLIMENT DIMISIÓ! LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada