divendres, 4 d’octubre del 2013

Carta a les Illes

Amb aquesta carta volem donar tot el suport als docents, estudiants, mares, pares i totes aquelles persones que fan possible l'èxit de la vostra lluita, que es la de totes. 
Salut i lluita!

Benvolgudes companyes i benvolguts companys,

Esteu rebent moltes cartes i missatges de suport durant aquest temps de lluita i esta vol ser una més. Som les estudiants del Sindicat d'Estudiants Acontracorrent Castelló i us escrivim per encoratjar-nos en la vostra lluita i fer-la nostra també. 

Vivint moments de canvi compulsiu on donem pas a un sistema productiu basat en la cultura del consumisme i la especialització fugaç i superficial. Per a dur a terme aquest canvi l'educació és vital, i els poders empresarials i governants, promotors d'aquesta exaltació del liberalisme són els més interessats en clavar-se en la nostra educació, la precaritzen primer per privatitzar-la i vendre-la després. 

Per tot això, en aquest temps convulsos, les demostracions de valentia, com la vostra, són dignes de tot el nostre respecte, de la nostra admiració i de tot el nostre suport. 

A la universitat i als instituts som testimonis de moltes i molts herois que també lluiten dia a dia pel seu dret, una educació de qualitat que els està sent arrabassada. Nosaltres ens posicionem al seu costat lluitat colze a colze i defensant fermament el caràcter públic i qualitatiu del nostre sistema d'ensenyament. 

D’altra banda, aquestos dies hem tingut l’oportunitat de comptar amb el vostre company Iñaki Aicart, portaveu de l’Assemblea de Docents, qui ens ha relatat el desenvolupament de la vaga i la seua gestació durant els mesos d’estiu, sent admirable la vostra determinació en dur a terme la convocatòria de la vaga indefinida.

Seguiu amb la vostra lluita endavant, perquè és la lluita de totes aquelles persones que creiem en un món més just, igualitari i lluitador.

Sinidicat d’Estudiants Acontracorrent Castelló
Castelló de la Plana, 2 d’octubre de 2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada