divendres, 18 d’octubre del 2013



Menys d'una setmana per a la vaga educativa del 24 d'octubre. Des del Sindicat d'Estudiants Acontracorrent Castelló continuem treballant amb totes les nostres forces per a que la vaga siga un gran èxit com estem convençuts ho serà. Buidarem totes les aules de Castelló i prendrem els carrers per mostrar el nostre rebuig a les polítiques de desmantellament de l'ensenyament públic. 

Som conscients que aquesta vaga no detindrà la LOMCE, ni reduirà el preu de les taxes, ni augmentarà el pressupost per a beques. Però també sabem que desprès d'aquest 24-O els estudiants seran més conscients dels atacs que estan patint als seus drets. I les associacions estudiantils combatives sortiran reforçades. I els governants del capital comprovaran al carrer el rebuig que generen les seues actuacions. I continuarem acumulant forces per organitzar una veritable ofensiva que ens permeta recuperar els drets que ens estan llevant.

Desprès de la pujada de taxes del 33% al País Valencià de fa poc més d’un any, aquest estiu l’atac a l’educació pública s’ha concentrat en el nou Decret de beques, que retirarà l’ajuda a 80.000 universitaris en tot l’estat. I ara l’imminent aprovació de la LOMCE consolidarà una educació segregadora i elitista.

Però podem vèncer, units podem començar el camí cap a l’educació que volem, cap a una universitat pública, popular i sense discriminacions, on tot el món siga la que siga la seua condició, puga formar part d'una educació que hem de recordar pertany al poble.

Les filles de les obreres volem estudiar!
Vivim un període històric i hem d’estar a l’altura, la lluita t’espera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada