divendres, 5 d’octubre del 2012

11-O: Comença la resposta!


Amb el suport dels sindicats d'estudiants de l'UJI, el Front d'Estudiants per la Universitat Pública convoca una jornada de vaga per al proper dijous dia 11 d'octubre.

Des del Sindicat d'Estudiants Acontracorrent-UJI considerem que aquesta vaga ha de servir com a detonant d'un curs protagonitzat per mobilitzacions en resposta a la situació actual de crisi econòmica i democràtica que es pateix a la Universitat i al sistema educatiu públics. Amb aquesta jornada de vaga des del Sindicat volem fer palesa la nostra determinació de fer front als atacs dels capitalistes i els seus governs central i autonòmics a la integritat de l'educació pública.

En el marc d'aquesta nova jornada de vaga, des del Sindicat d'Estudiants Acontracorrent-UJI no només busquem aturar les classes i mostrar el nostre rebuig a les actuals polítiques en matèria d'educació, sinó que també volem donar pas a una nova etapa d'intensificació de la combativitat de la lluita estudiantil. En aquest sentit, des del Sindicat fem una crida a l'estudiantat a fer seua la lluita per l'educació pública i a implicar-se activament en aquesta nova jornada de mobilització. Així mateix, convoquem tota la comunitat universitària i la resta d'etapes educatives a la manifestació que tindrà lloc el dijous dia 11 d'octubre i que sortirà a les 11:00 hores des de l'Àgora de l'UJI.

11-O: Comença la resposta!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada