dimecres, 3 d’octubre del 2012

Instituts i Universitat cap a la vaga d'estudiants


Demà, dijous dia 4, i el divendres dia 5 d'octubre, els piquets organitzats conjuntament pel Sindicat d'Estudiants Acontracorrent-UJI i la Coordinadora Interinstituts de Castelló (CIC) visitaran alguns dels instituts de Castelló amb l'objecte de defensar la convocatòria de vaga estudiantil realitzada per sindicats, assemblees i plataformes de tot l'Estat per dijous que ve dia 11 d'octubre.

Amb l'organització d'aquests piquets en els instituts, el Sindicat i la CIC pretenem que els estudiants i les estudiantes adquirisquen consciència que la mobilització i la lluita segueixen sent l'únic camí per contrarestar els atacs dels capitalistes i els seus governs als nostres drets educatius. 

I perquè aquesta lluita en defensa del nostre dret a l'educació pública siga eficaç, és necessària la unitat d'acció dels estudiants. Els estudiants de Secundària, de Formació Professional i universitaris ens hem d'unir i coordinar per fer plegats l'esforç de lluitar pel nostre futur. I no només això, sinó que estudiants i treballadors ens hem d'esforçar per enllaçar les nostres reivindicacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada