dilluns, 1 d’octubre del 2012

El XVIIIé Encontre d'EeM suposa un gran avanç organitzatiu per al moviment estudiantil


Els dies 28, 29 i 30 de setembre es va celebrar a València la XVIIIena trobada estatal d'Estudiantes en Movimiento (EeM). Van participar associacions i sindicats estudiantils de tot l'Estat, tant d'educació secundària com d'educació superior.

El context en què ens trobem, de crisi econòmica i democràtica en els centres d'estudi, així com els acusats atacs a l'educació pública, acompanyats d'una creixent repressió al moviment estudiantil, han obligat a Estudiantes en Movimiento a actualitzar les seues reivindicacions i a dissenyar una estratègia de mobilització permanent per a aquest primer semestre. Per altra banda, la posada en comú que ha tingut lloc en aquest XVIIIé Encontre i les decisions que s'han derivat del mateix han suposat un gran avanç organitzatiu per al moviment estudiantil de l'Estat espanyol. 

Finalment, en aquesta última trobada estatal d'EeM s'ha insistit especialment en què la problemàtica estudiantil no ha de quedar aïllada de les problemàtiques de la resta de la societat –com malauradament ha ocorregut en èpoques de mobilització anteriors–. En aquest sentit, des d'Estudiantes en Movimiento s'ha advocat una vegada més per aprofitar l'actual context, on hi ha molts sectors de la societat atacats, per confluir amb altres mobilitzacions i formar fronts de lluita.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada